• Историята на майката и дъщерята..

Преди доста години при мен дойде една жена, която имаше нужда от помощ, поради невероятните и безконечни проблеми в семейството на дъщеря й. Имаше доста причини, които с право са я довели при мен, една от които беше думи които е чула от свекървата на дъщеря й. Тя е споделила с нея, че докато едно от внучетата й спи, тя изрича магически думи и заклинания върху него, до неговото легло. Жената сподели, че се притеснява не само за внучетата си, но за дъщеря си и за себе си, тъй като знаела че още преди по-малкото внуче да се роди, а и по време на втората й бременност, свекървата е правила магии на дъщеря й, както и на нея. Заради всичките тези магии и натрупани негативни влияния върху майката и отробата й, второто й дете се ражда с увреждания. След като започнахме да изчистваме негативните влияния, започна едно постепенно освобождаване в живота на цялото семейство. Идеята за направата на всички тези магии е била подтикната от нежеланието и ненавистта от страна на свекървата към снахата. Разбира се, пораженията след всички тези магии бяха безброй, което доказва за пореден път, че изчакването и отлагането за вземане на превантивни мерки е довело до куп фатални последствия.

Често пъти хората смятат, че могат да променят съдбата или живота на някой, посредством магия. За съжаление тези настроения и нагласи към живота от определени хора към други, на които искат да навредят не спират да се развиват и стават все по-модерни, като начин за управление живота на другите. Доста често хората отиват при така наречените ходжи, които всъщност за голямо съжаление на повечето хора, не са никакви ходжи. Ходжа е човек, който е завършил духовна семинария, а неговата работа опира до това, както при нашите свещенници, да ви даде духовно напътствие и съвет. Тези наричащи себе си ходжи,които дори не могат да четат корана, поради простата причина че не знаят и турски, всъщност не правят нищо друго, освен да вредят на хората, които с ги посетили. Доста често се срещат и жени, които наричат себе си ходжи, а такова нещо като жена ходжа не съществува.
В стремежа си обаче, да помогнат на себе си или на семейството си, хората опитват какво ли не.

 

  • Историята на Поморянина…

Така например дойде преди 6 години един мъж от Поморие, който когато седна срещу мен си казах: “Боже, та той е правил магии, какво прави при мен “..
Веднага нахулих Поморянина, който се разплака и ми сподели, че това което е направил му било поръчано от ходжа, а той си нямал хал хабер за това, което е направи. Всъщност ходжата го бе накарал да зарови бутилка червено вино в пресен гроб. За съжаление той не бе разбрал какво е направил, а живота му след това негово действие по нареждане на ходжата, се бе обърнал на опаки. Оказа се, че след работата ни по изчистването му, всичко се нареди и то за нула време.
Ситуациите с съсипването на човешки животи и семейства, гробищата, ходжите, муските които дори не правят, а преснимат от корана и ги продават, магиите за смърт са стотици хиляди. Често млади жени посещават измислените ходжи, тъй като имат проблем с личния си живот и не намират своята половинка, освен че им навреждат ходжите, жените са и разочаровани. Това което правят измислените ходжите са муски, преснимани от корана, а често пъти не разбират и текста, който дават на хората, които са ги посетили по погрешка. Правят какви ли не измислени щуротии, които се потретвам – вредят на хората и на християни и на мюсюлмани и въобще на всички хора, които са имали контакт с измислените ходжи. Ходжите нямат молитви за разваляне на магии, а слагат върху магията друга магия, която се оказва фатална и блокира кода и живота на човек до такава степен, че изчистването понякога изисква и дни, седмици или месеци. Любовните магии не убиват, а разболяват. Така много мъже и жени се разболяват, след любовна магия, а в главата им не остава никакъв разум, а в тялото душата е обладана често пъти от джинове и разни други същества, които държат на сила обладания към обладаващия го. В такива ситуации трябва да потърсите съвет и помощ от човек-специалист, изповядващ християнството и който разбира от това което прави. Един катинар и една Киприянова молитва не помагат.
По-добре е да се доверите на специалист, от колкото да рискувате с измислени ходжи и магии по гробищата.

 

Всички статии включително и тази са обект на авторско право. Копирането, преписването на всяка статия, публикувана на сайта е строго забранено, без изричното и предварително писменно запитване и потвърждение към автора на статиите Роберто Методиев