Както вече знаете от страниците на моята рубрика се старая да ви запознавам с света на окултното и незримото, като идеята на моята работа е една единственна- да помагам на всеки в нужда. Няма да ви учудя ако призная, че повечето хора с които работя идват при мен не само за консултиране, но и за енергийо пристване и защити. В работата ми съм съчетал много методи за пречистване, които съчетани по правилния начин имат невиждани резултати, тъй като изчистване се прави не само при наличието на магия , но и при наличие на уроки, страх и стрес и негативни събития в живота на всеки един човек.

 

  • Методи и ритуали за пречистване

Методите и ритуалите за пречистване са много и най-различни, като най-добър няма, защото всички действат хармонично на тялото,душата, съзнанието, подсъзнанието и аурата на човек. Пречистване с най-добрата комбинация от три от най-силните икони- Дева Мария, Св.Георги победоносец и Св.Киприян и Юстина. Дева Мария е символа на майката, майчиният инснтинкт и семейството. Вземете икона на Дева Мария и на гърба й напишете името и датата на раждане на вас или някой човек от вашето семейство, който има някакви проблеми и поставете иконата срещу входна врата. Добре е ритуала да се извърши от специалист, тъй като заедно с името се изписват и специални символи.Ритуала да се направи от майка или баба, без значение дали иконата е минала през освещаване или изписване на специалните символи от специалист, когато се прави в домашни условия. Икона на св. Киприян и Юстина – по същият начин на гърбът й се изписват имената на цялото семейство,заедно с датите на раждане под името на всеки един член от семейството. Иконата на св.Киприян и Юстина пази от уроки, негативни енергии, магии и проклятия. Ако имате затруднения или не знаете точно как да го направите се обърнете към специалист, запознат с ритуала. Иконата да се сложи в хол или кухня, там където се събират повече хора в един дом. Икона на вс.Георги Победоносец- да се надпишат имената и датите на раждане на хора със здравословни или психически проблеми и да се постави в стята на болния срещу леглото или до главата на нощно шкафче. Иконите са символ на вярата и могъщата сила на образа на светците, ангелите, архангелите , нефилими, серафими и тяхната помощ не закъснява, ако вярата ви не липсва. Ангелите обичат да бъдат призовавани, за това правете го не само в нужда, а и в благодарностите, които засвидетелствате към тях.Това е една от най-могъщата комбинация на икони и светци, тъй като закрилата която дават обхваща най-важните ценности в едно семейство- здраве, закрила, щастие, късмет и благоденствие. Засидетелствани са изключително много чудодейности от икони на светци не само у нас, но и по целия свят. Източното православие и символите вплетени в него са най-чистите и най-истинските, що се отнася до религия и вяра. Всичко е точно, ясно и конкретно.

 

  • Енергийни картини

Друг метод за енергийно пречистване, който ползвам аз в работата ми е с енергийна картина и специално изработени енергийни картини за човек или семейство, като използвам образа от снимка на всеки един член от семейството. Енергийната картина освен пречистващо енергийно дейстеиве върху аурата има и пречистващо и успокояващо двйствие за болни хора,хора с ментални проблеми и такива които просто обичат да релаксират. Цветовете които се използват са цветовете които са измистващи за конкретния човек и неговите проблеми, тоест цветовете се съчетават с неговото изчъчване и аура. Картината има и своите аналичични и символични значения, които се тълкуват от специалист, запознат с това което човек е успял да види или усети когато е работил с енергийната картина. Цветолечението е много популярно по целия свят, то се използва често при най-различни човешки тревоги и проблеми.

 

 

  • Пречистване с църковни свещи

Пречистване с църковни свещи и захар- вземете три църковни свещи от по-големите ,поставете в чаша със захар, запалете ги и ги гледайте в продължение на 5мин., като може да поставите снимка пред чашата със захар и свещи на човек, за когото се притеснявате и искате да помогнете. Докато гледате в свещите кажете три пъти на глас молитвата „Отче наш“, като не мислете за нищо друго в този момент, само за вас или за човека на когото искате да помогнете. Можете да изречете след като сте казали молитвата „Отче наш“, желания и със свой собственни думи да изпратите енергия към човека, когото обичате или към ангелите които искате да ви помогнат. Ако имате неразбирателство с някой човек- никога не мислете лошо за него и не изричайте лоши думите, а отидете в църква и му запалете свещичка за здраве, като се помолите на вскчки ангели, архангели и светци за неговото здраве, щастие, любов и късмет. Помолете се за това да се смили Бог над него и да го вразуми. Това е най- силното пречистване, както за вас, така и за човека с когото се в лоши взаимоотношения или ви е наранил.
Резултатите не закъсняват когато човек живее полижително, защото е можеш да накараш човек да мисли положително, ако не живее положително. Можеш да накараш някой да мисли положително, ако има основание за това, защото в генетиката ни е заложено да изпитваме всякъкви състояния, а за успеем да подтиснем негативните си качества, трябва да действаме, а не да говорим. Живейте положително и се грижете не само за себе си, а и за тези които не го очакват от вас, дори и те да не знаят. Враговете ви имат нужда от любов, а не от омраза, само така ще си изпълните кармичната връзка с този човек, като направите добро, за да може в следващо прераждане да нямате какво повече да изчиствате по между си. Казвайте „Обичам те“ поне по три пъти на ден, дори и на враговете си, така правите най-голямото пречистване и енергийна защита и няма да може да усетите нищо друго , освен любов и сила.

 

Всички статии включително и тази са обект на авторско право. Копирането, преписването на всяка статия, публикувана на сайта е строго забранено, без изричното и предварително писменно запитване и потвърждение към автора на статиите Роберто Методиев