Все повече хора се обръщат с молба за помощ към мен и с честият въпрос:“Защо не ни върви в семейството,  имаме ли родово проклятие“? Обикновенно родовото проклятие е свързано с поколениятя и прародителите, от които пройзхожда човек, потърпевш от този вид нещастие.

Родовото проклятие за голямо съжаление на повечето хора не се изчиства и не може да бъде изчистено, тъй като на потърпевшите от него това е кодирано в кармата и в повечето ситуации дори може да се засече в датата на раждане на самият потърпевш, както и в датата на раждане на родителите и прародителите. Обикновенно първият белег за родово проклятие е датата на раждане- дата 26, независимо от месеца и годината в която е роден човек показва евентуално кармично натоварване с родово проклятие. Доста често в датата на раждане на майката или бащата също се вижда същата дата на раждане, което потвърждава съмнение за наличието на родово проклятие. Освен дата 26, в кармичната номерология, на която автор и създател съм аз, също се забелязват белези на родово проклятие, при наличието на сбор на числото 4 или 6 в съдбовния кръст на метода кармична номерология, а когато има повече от една шестица, тогава е ясно наличието освен на някакъв вид родовото проклятие, а и забрана за създаване на семейство, която може да бъде омекотена и презкочена, чрез определени ритуали за омекотяване. Както споменах, родовото проклятие не се изчиства с ритуали, но с ритуали се „омекотява“, което от своя страна помага доста на потърпевшия да постигне хармония и свобода, от гледна точка на случващи се положителни промени в живота му. Има разлика обаче между проклятие и родово проклятие. Проклятието може да дойде не само от семейството, подари причина на злоба и завист на зад в рода, то може да дойде и сега, без да е свързано с кармично обременяване от минал живот. Обикновенно проклятиятя могат да бъдат изчистени, само обаче ако човек осъзнае грешките си и ги поправи. В този ред на мисли, клетвата е вид проклятие. Много често обаче хората не знаят, че клетвата изречена от човек и изпратена до друг човек го достига, само прокълнатия си е заслужил . Това става обикновенно между семейства и приятели, които дълги години са били заедно и са се разбирали. В определен момент някой ваш приятел ви нагруби, нарани или прави нещо лошо. Заради обидата, често пъти човек несъзнателно използва енергийни атаки, като изрича клетва срещу друг човек. В тези ситуации, ако другия има реална вина, то несъмнено проклятието ще го застигне, но ако проклятието е без основателна причина, то то се връща автоматически към изричащия. Моят съвет е да не се поддавате на емоциите, тъй като доста често може да хвърлите лоши думи и проклятие, а то да е безпредметно. Мислете и за най-близките си, тъй като и те могат да бъдат потърпевши заради вашите грешки. Ако подозирате че имате родово проклятие, потърсете помощ, не опитвайте да се справяте сами с нещо, непознато и непосилни за вас.

 

Всички статии включително и тази са обект на авторско право. Копирането, преписването на всяка статия, публикувана на сайта е строго забранено, без изричното и предварително писменно запитване и потвърждение към автора на статиите Роберто Методиев