img_0242Хората носещи вибрация на числото 3

Ако говорим за интуиция и интуитивни хора, то те са хорта носещи именно вибрацията на числото три. Качествата които притежават хората носещи тази вибрация са безброй,  дори понякога са свързани и с способности, близки до манипулативните. Ако някой успее да ви продаде нещо, което не харесвате и е скъпо в момента за вас, то това непременно ще бъде човек с вибрация три в кармата. Ако търсите приятел който да ви изслуша, вместо психолог на когото да си платите, където ще бъдете разбрани то най-добре ще ви помогне човек с вибрация на числото три в кармата. Най-добрите психолози,най-добрите терапефти в областа на менталното са хората носещи вибрация три в съдбата. Разликата във вибрация три в дъдбата и кармата е свързана с психологически и търговски умения. Хората с вибрация три в съдбата са добри психологически умения, а хората с вибрация три в кармата са с много добри търговски умения. Най-добрите дилъри на световната борса, както и хора занимаващи се с финансови сделки са хората носещи вибрация на числото три в кармата.

Самото пристигане на бял свят на всеки човек, роден на дата 3,12,21 или 30 без значение от месеца е свързано с интуитивно пристигане и знак от съдбата, където три си остава три,12(2+1=3),21(2+1=3) и 30 = 3.

Датата на раждане на всеки роден на трети  придава на човек роден на тази дата боржуазия или важност, която ще бъде общественно значима. Числото тридесет е фрвнското число и числото на боржуазията. Вселената ни дава малко хора,носещи вибрация три в съдбата, тъй като за да ни даде друг човек със същата вибрация, трябвя да оценим този, който сме получили в живота си. Много често можете да срещнете в лекърската гилдия хора притежаващи вибрация на числото три в съдбата. Хуманитарноста също присъства в техните разбирания за по-добро място, в което може да се првтрне света. Проблема на хотата носещи вибрация на числото три е че често са разсеяни и много лесно могат да бъдат лъгани, тъй като смятат че самите хора са със същите ценности каквито и самите те. Парите могат да бъдат задържани и богатство може да бъде натрупано, ако не дават и не взимат пари на заем, тъй като съдбата и кармата са ги дарили с безкрайно много качества, от които могат да изкарат сами достатъчно средства. Друга слаба черта е доверието – много лесно го дават и трудно го взимат, дори да бъдат излъгани. Но твърдостта на характера им е тежка, защото когато кажат: „НЕ“, за тях винаги остава не, а за да се стигне до такава твърдост и отрицание, значи дълго време са били лъгани и мамени и вече им е омръзнало. Странни са хората носещи вибрация на числото три – усещат че са лъгани, дори и от най-близите,но правят хиляди компромиси, за да не обидят или наранят. Обичайте и уважавайте хората с вибрация на числото три, те могат да бъдат искренни и честни приятели.

 

Всички статии включително и тази са обект на авторско право. Копирането, преписването на всяка статия, публикувана на сайта е строго забранено, без изричното и предварително писменно запитване и потвърждение към автора на статиите Роберто Методиев.