img_0251Хората носещи вибрация на числото 6

Вибрация шест – ако има вибрация, която да олицетворява едно от най-тежките кармичи наказания, свързани с личния живот на всеки, който носи тази вибрация, то това е вибрация 6. Но спокойно, всъщност вибрация на числото шест може да бъде омекотявана винаги, а носителите на вибрацията често прескачат това наказание, тъй като пристигайки на  този свят с информацията за наказанието, пренесена от минал живот, душите идват и с решението за този проблем. Всъщност това е една от най-честно срещаните вибрации, която се среща в съдбовния кръст при изчисление и кармичен анаиз. Вибрацията на числото шест до някаква степен би могла да бъде виновна за несполуките в личният живот на човек,эно от друга страна това наказание на кармата може да бъде прескочено, но само при условие на компромиси в отношенията към хората и света. Вибрация на числото шест изисква съобразяване най-вече към семейството от което пройзлиза всеки човек, новещ тази вибрация и съобразяване към семейството което е успял да създаде, ако разбира се е прескочил кармичното наказание за забрана за създаване на семейство. Много често хората, които носят вибрация на число шест и които не са успяли да създадът собственно семейство, съдбата им дава шанс и възможност да се грижат за семейство, което вече е създадено от друг човек, тоест възможно е да се гризат за деца които не са тяхна кръв -осиновени деца или деца на разведени родители.

Многи често при мен идват хора именно с вибрация на числото шест, търсейки отговор точно на този въпрос: „Защо съм сам,защо не мога да създам семейство“? Задавайки този въпрос, много хора се чуватват объркани, често обвиняват хора, нямащи общо с тяхната карма и съдба или някакво енергийно външно въздействие или тъй наречената магия. Истината е че хората които носят тази вибрация са много по-често обект на негативни вмешателства и по-лесно биват „омагьосани“, тъй като вибрацията на числото шест вибрира на доста ниски честоти, особено ако човек не е успял да превъзмогне и прескочи кармичната забрана за създаване на семейство. Създаването на връзки за хората с вибрация шест е по-трудно, но услеят ли да създадът свой дом и семейство те остават най-верните на своето семейство. Често пъти съдбата ги поставя в ситуация, в която трябва да избират между семейството от което са пройзлезли и семейството което са създали. За щастие повечето успяват да направят този баланс и не позволяват да изгубят нито едно от двете семейства. Често пъти жените с вибрация на числото се сблъскват с някакви генокологични проблеми, забременяването при тях е по-бавно, а мъжете трудно намират жената на своят живот, освен ако не направят компромиси с личния си живот и егоизъм.

Как да изчислим вибрация на числото шест – 01.04.1981- 1+4+1= 6 ,1+4+1+9+8+1=24 редуцираме до едноцифренна вибрация -24-2+4 = 6. За хората носещи вибрация на числото 6 е важно да знаят че работата им трябвя да в свързана с човешки взаимоотношения , комуникации , както и работа с деца и животни. На практика малко късмет в живота на човек , който носи вибрация на числото 6 и в комбинация с други вибрации които могат да омекотят вибрацията на числото 6 , помагат на всеки да намери собственният път в живота и помага за това , да не се чувства сам.

 

Хората носещи вибрация шест могат да бъдат добри приятели,но често пъти могат да пренебрегват дългогодишни приятелства , заради привързаноста си към семейството. Ако вибрацията се получава от сбора на числото 33 , тогава можем да бъдем сигурни че човек носещ вибрация на числото 6 носи специална дарба и има специална мисия на тази земя и в този живот.

 

Всички статии включително и тази са обект на авторско право. Копирането, преписването на всяка статия, публикувана на сайта е строго забранено, без изричното и предварително писменно запитване и потвърждение към автора на статиите Роберто Методиев.