Ексклузивната ми прогноза пред сайтът delo.bg

Роберто Методиев е роден на 30 април 1990 г. в гр. Перник. Завършва Националното музикално училище „Любомир Пипков”, с профил народно пеене и пиано. Едва на 18 г. се записва на участие в предаването „Ясновидци” по БТВ и достига до финала. Участник е и в редица реалити формати, сред които „Лига на познавачите” и „Мистични истории”, където на база на своите способности разкрива тайнствени и мистични загадки. Днес Роберто има зад гърба си стотици променени съдби и спасени животи. Ето какво прогнозира за идната 2017 г. ясновидецът Роберто Методиев.

Роберто, ти си един от популярните хора в България, които имат дарба да виждат в бъдещето. Много хора идват при теб с надежда за разрешаване на личните си проблеми. Как разбра, че имаш ясновидски способности и кога се случи това?

– Благодаря ти за хубавите думи, приемам ги като обективна истинност за мен. Ако има нещо, с което се гордея, за което имам самочувствие и то премерено, това е работата ми.

Когато човек прави нещата насила, привлича негативна енергия към себе си,

ето защо работата си практикувам с любов и огромно желание. Освен в България за моята дарба се знае дори и в Япония, скоро ме снимаха от най-популярното реалити там, което ще се излъчи в началото на януари. Работя с клиенти от целия свят, а за мен това означава едно-върша добре работата си. Тази година за мен беше най-успешната ми до сега, случи се всичко онова, за което съм се борил, а най-вече всичко онова, за което съм си мечтал. Правя рубрика в най-четеният български ежедневник всеки вторник. В моя сайт, който има информативна насоченост, всеки може да прочете повече за мен. На реклама не разчитам, а следвам думите на покойната моя скъпа приятелка и колежка Цветанка Рангелова, която ми каза: “Бъди по-нисък от тревата”. Когато всички почиват, аз работя с хора, когато всички работят работя и аз, живота ми е отдаден на хората и работата ми, която пак повтарям правя с любов.

Ясновидецът Роберто Методиев за 2017 г.

Със сигурност въпросът, който чуваш най-често през декември е: Какво да очакваме в България през 2017 г. и какво ще се случи със света?

– Без да обиждам колегите ми пророци, астролози и всякакви други, които смятат че са си закупили способности, посетили курсове по астрология и разни други гадателски методи, пророчествата за България въобще не им се сбъднаха на почти 100% от тях. Тази година съм правил няколко прогнози, в няколко телевизии, като прогнозите ми за правителството, определени политически партии, както и за Президент се сбъднаха. Нещата ги има качени на сайта ми, както и в youtube канала ми. Ангажирането на един истински професионалист с прогноза за бъдещето е трудна работа, особено ако си си купил способностите на някой курс по астрология.

През преминаването в последния цикъл на годината на мъдростта и навлизането в годината на икономическа отговорност за целият свят ни очакват големи катаклизми и промени. Това което може да очакваме през годината в няколко направления са:

Сриване на някои световни валути, поява на нова световна валута, поява на нов световен лидер, който ще се разграничи от от случващото се на Запад – говоря за войните и ще засили вътрешната си валута.

Европа няма да може да се справи сама с нашествието от мигрантите, за това ще получи помощ от Русия и Китай,

колкото и странно да звучи това, поне за хората, които са наясно със световния ред в момента.

Германия ще отслабва като държава, ако там продължава да управлява Християндемократическата партия, а стабилният гръб на Щатите вече няма да съществува в този вид. На виновните за случващото се в Европа ще им бъде потърсена отговорност, а

краят на Ислямска държава наближава.

ислямска държава

Ще излязат много истини за световни лидери и за начина, по който се управлява света. Точно това ще доведе до сриването на някои икономики и държави, а приемането на нова стабилна валута е нещо, което ще е наложително.

Гърция ще се опита отново да извие ръцете на Европа, с помощта на Германия.

Южната ни съседка ще обяви, че вече й е невъзможно да се справя с изплащането на толкова огромни суми, така че е възможно и да се раздели с няколко свои острови.

НАТО ще изтегли от доста места в света свои бази, както и войници.

Настъпва нов световен ред, а годината е икономически тежка

заради въвеждането на нови начини за спестяване и икономическо спасение. Икономически стабилни могат да бъдат само три държави – Русия, Китай и САЩ, но всяка ще има свои начин и методи, с които да спаси своята икономика.

В България се очакват разследвания срещу политици, от прокуратурата и от Европа, конкретно към някои лица. А такива следствия и проверки и към днешна дата съществуват към някои политици, от страна на Европа. Отново ще има доста стачки през 2017 г., които могат да доведат до парламентарни избори. Слава Богу, хората се пробуждат!!!

За България 2017 г. ще е успешна от гледна точка на икономическо развитие!

Тук без да искам да стряскам когото и да е било, ще кажа че

още една банка ще бъде пред фалит,

което, за съжаление не е установено от стрес тестовете, които са правени скоро в нашите банки. Въпросът е дали ще спрат тези мафиотски игрички на определени личности. Това може да стане само ако хората се обединят около правата си.

Българинът не е единен, а това е проблем, но слава на Бога, пробужда се.

Може да очакваме леки земетресения, тъй като числото 1 е свързано със земята и небето, които си взаимодействат, но нищо сериозно няма да се случи.

Не е тайна за никого, че през изминалата година ти претърпя пълна метаморфоза във външния си вид и със специална програма успя да свалиш 20 кг. Каква беше мотивацията ти за това и какво ти предстои в следващата година, със сигурност вече знаеш?

– Бях 117 кг., свалих и стигнах до 81, сега съм 90-92 кг. През 2016 г. претърпях операция, която за малко да коства живота ми, тя беше пластична. Сега, сигурно някакви хейтъри ще кажат: „Е, нали си ясновидец, как не видя.“ Преди да вляза в операционната, чух един глас, който ми каза – „Тръгвай си веднага!“ Само че аз съм зодия Телец и съм голям инат, правя каквото си наумя. И така

щях да си отида заради лекарска грешка! Бяха ми скъсали кръвоносни съдове и кървях 2 месеца, а имах и други усложнения.Имах две тежки операции, но накрая оживях.

Приемам го с насмешка, въпреки че близките ми страдаха много. След като преминах това изпитание се оказа, че операцията е некадърно извършена и ще трябва да лягам за трети път под ножа. След суетата, която не беше само суета, а и наложителна намеса за мен и тялото ми, няма да се подложа на същата интервенция, поне не и на този етап от живота ми.

Ясновидецът Роберто Методиев за 2017 г.

Мотивацията ми беше лична, опознавателна, мъдро взета и навреме. Аз съм млад човек, здрав, трябваше да се погрижа за това, да не се разболея. Външният вид е преходен, както всичко материално в този живот, но ние имаме душа и тяло. Ето защо не трябва да пренебрегваме благата на живота, иначе рискуваме да се озлобим.

Нека да бъдем откровени! Нека приемаме всичко земно и неземно с отворени обятия, само тогава ще имаме баланса да бъдем истински щастливи.

Интервю на Станислава Генадиева