IMG_0668Вибрация на числото 7

В живота всичко е седем – седем дни в седмицата, чудесата на Света на седем, седем смъртни гряха и седем ноти в музиката и пр. и пр. Числото седем е най-известното число в целият свят и се смята че това е числото на късмета. За символиката на числото седем, но като вибрация ще разкажа в днешния брой.

Когато говорим за човек с една вибрация на числото седем, без значение дали вибрацията се намира в позиция на съдба, карма или общ сбор на вибрациите, спокойно може да се отбележи, че този човек има специална мисия в живота. Мисията в живота на всеки носещ поне една вибрация на числото седем е свързана с благодетели като – раздаване на доброта и показване на добър пример в живота, ценности свързани във всички аспекти на живота. Обикновенно когато се забелвзва една вибрация на числото седем и тя кореспондира с вибрация на число, отговарящо за семейство и семейни ценности, като например вибрация шест или осем, можем да забележим добър пример и възпитание, дошло от семейството на човека носещ вибрация седем. Обикновенно връзката с Божествения Свят, връзката с ангели, архангели и духовни водачи, вярата и усещането за духовен Свят на хората с вибрация на числото седем е доста по-изразено. Силната интуиция с която разполагат хората, носещи вибрация на числото седем може да бъде свързана и изразена още по-силно, ако вибрацията на числото седем кореспондира с вибрация на числото три,экоето е числото на интуитивните и манипулативни хора,экато дори понякога може да говорим и за силни енергийни или окултни способности, но не винаги. Притежателите на тази благодетел, вибрация на числото седем, могат да са спокойни, тъй като често са богопомазани с късмет, като чели обаче че той идва винаги в последният момент за тях. Това е така, тъй като според зависимост от това, в коя позиция с намира вибрация на числото седем и ако например е в позиция на кармата, тогава това означава, че кармата има изисквания към притежателя на вибрацията да бъде отговорен към делата и думите си, защото всичко което прави е под негова отговорност. Доста често хората с вибрация на числото 7 пропускат шанс и възможност да постигнат определен успех и поставена цел заради факта, че се чувстват богопомазани, но за радост съдбата или кармата им дава отново поредният шанс. Ако има хора, които са малко по-обичани от Бог, то това са хората носещи вибрация на числото седем. Има няколко неща, които всеки носещ вибрация на числото седем трябва да запомни – примера на хората, който се дава от вибрация седем, добрите и топли думи които трябвя да подарява притежателя на вибрация седем трябва да бъдат през целия му съзнателен живот, тъй като мисията на вибрация седем е да пренася добротата и идеята за доброта и Световен мир. В световен мащаб, за да се промени цялата система на упрявление, трябвя да се появи лидер, без значение мъж или жена с силно изразени вибрации на числото седем, които да са дошли освен по рождение, но и по кармичен път от неговото семейство, тоест трябва много от хората в семейството да притежават тази вибрация, за да се появи световен лидер на добротата и мирът.

Как да изчислиме вибрация на числото 7 – 01.05.1981- 1+5+1= 7 – вибрация на съдбата, 1+5+1+9+8+1= 25=7 – вибрация на кармата. Типични професи – свързани с хуманитарни професии- лекари, зъболекари, медицински сестри, много от богатите хора които имат вибрация на числото седем се превръщат в меценати на културата и изкуството, всички професии свързани с грижа за човечеството. Много е важно кой път ще изберат в живота, хората носещи вибрация на числото седем- дали това ще е пътят на добрите дела или пътят на лошите . Ако изберат пътят на добрите дела и станат посланници на добротата между хората и Бог, то те ще си подсигурят едно светло и добро място в рая, но ако изберат пътя на злото, то те никога няма да успеят да се върнат назад и греховете им няма да бъдат простени, за това кармата като наказание ще ги върне в ниска вибрация в някой от следващите им животи.

 

Всички статии включително и тази са обект на авторско право. Копирането, преписването на всяка статия, публикувана на сайта е строго забранено, без изричното и предварително писменно запитване и потвърждение към автора на статиите Роберто Методиев.