IMG_0666Хора носещи вибрация на числото 8

В Китай числото осем се смята за числото на късмета, тъкмо поради тази причина хотелски стаи с номера 88, 888 са доста скъпи и ще трябвя да платите стотици хиляди долари, ако искате да наемете стая. Една от най-благодарните вибрации е вибрацията на числото осем. Обикновенно в стандартната номерология числото осем се свързва с алчност, пари и несметни богатства за хората, коит притежават това число. Но в кармичната номерология нещата стоят по друг начин.

Хората които притежават вибрацията на числото осем смело можем да кажем че са облагодетелствани да получават благата на живота с много труд и достойнство. Това са хора които строят живота и плановете си на вече добре утъпкани основи, но само и единственно от самите тях. Не обичат да се гордеят с чужди постижения и не притежават самочувствие, освен ако то не е на основата на лични постижения и успехи. Чертата която подчертава самочувствието при хората носещи вибрацията на числото осем често пъти може да срещнете, ако се сблъскате с тяхната професия и работа. За човек носещ вибрацията на числото осем е важно да притежава самочувствие, особено в работата си, тъй като това го прави по-самоуверен и успешен. Много често хората които са постигнали уважение от обществото, то то е свързано именно с работата им.

Типични професии– хората носещи вибрация на числото осем могат да бъдат от добри банкери, през най-добрите лекари хирурзи, до вируозни музиканти и талантливи художници. Съчетанието между две професии – едната свързана с точна наука, а другата с изкуство е много типична за хората носещи вибрацията на числото осем. Обикновенно изкуството с което са се занимавали или изучавали е било свързано с тяхното детство и то е начин и вратичка към това да избягат от реалния и съзнателен живот, да заплуват в своите розови води. Във връзките и контактите си, хората носещи вибрацията на числото осем са изключително сериозни и като цяло не обичат рязките и постоянни промени както в личен план, така и в социялните си взаимоотношения.

Човек носещ вибрация на числото осем може да ви позволи дълго време да го лъжете и мамите за големи и малки неща,просто защото е свикнал с вас като партньор или приятел и смятя че може да се поправите, но ако горния балон на осмицата се подуе толкова много, то ще бъде за малка грешка и лъжа, която са разбрали. Тогава следва игнор от тяхния живот.

Много лоши черти на хората носещи вибрация на числото осеч е егоизма и припряноста с която искат да се случва всички в живота им и от части чревоугодничвството. Със склонноста им към вкусна храна и чаша вино може да ги накарате да ви обичат и да им станате приятел с когото може да споделяте всяка болка.

Как да изчислите вибрация на числото осем – 02.05.1972- 2+5+1=8 ( вибрация на съдбата) , 2+5+1+9+7+2 =26=8 – вибрация на кармата. Ако искате да бъдете приятел с човек носещ вибрацията на числото 8 , не го правете на глупак и не се опитвайте на го лъжете , макар и за малки и несъшественни неща. Използвайте интелекта даден с висше на тези хора за собственни облаги,но не прекалявайте.

 

Всички статии включително и тази са обект на авторско право. Копирането, преписването на всяка статия, публикувана на сайта е строго забранено, без изричното и предварително писменно запитване и потвърждение към автора на статиите Роберто Методиев.