В стремежа си да управляват живота на децата си, много родители всъщност ги обричат на нещастие, проблеми, а понякога свързани с психиката. Българския родител се слави със своите качества, особено когато трябва да се набърка в живота на детето си, в стремежа си да му “помогне”, но всъщност се стига и до тотално объркване на живота, при това доста често.

 

Българския родител мисли вместо децата си, които са на по тридесет, четридесет годишна възраст и взима решения за живота им, вместо тях, което от една страна говори за не добро възпитание на децата за справяне с житейски казуси, а от друга страна не добро възпитание на самия родител. Често пъти тези родители не се справят успешно дори със своя живот, а опитват да оправят живота на децата си. И така, докато синът или дъщерята не се задомят или направят семейство, което ги прави щастливи, но родителя е решил, че това не е правилния избор за неговото дете, като чели избора е на родителя. Често съм работил с родители, които идват с една единственна цел- да разделят детето си от неподходящия за него или нея партньор. Оказва се, че преди да ги изгоня и след като ги изгоня те са били поне на петима ходжи и разни други шарлатани, които разбира се за да “помогнат” на притеснения родител, правят магии за раздяла, само за задоволяване егото и самочувствието на родителя. Тези хора нямат и капка срам, те споделят за своите посещения и правене на магии при ходжи, врачки, баячки и други магове с охота, като чели са направили най-доброто, в името на детето си. След безброй и купища магии, дето се казва все една ще те хване, но любовта е по-силна от всичко, няма да ти бъде отнета насилствено, но магията ще навреди на най-милото, а именно детето си, което родителя опитва да спаси. И така вместо в спасител, родителя се превръща в престъпник, а детето вместо спасено, се превръща в жертва на своя родител. След намесата на магии, винаги има последствия, но магията както знаете вече се връща на най-милото, там където най-много ще страдаш, а това често пъти са децата.
Така време при мен дойде мъж със снимка на неговата жена, която беше обладана от джинове, с които всъщност работят ходжите. За радост реагирахме на време, тъй като неговата жена беше жертва на майка си, а освен че беше обладана, беше започнала да се разболява и от анорексия, отказваше да се храни. Майката постоянно ги посещаваше и им правеше какви ли не магии, само за да раздели дъщеря си от неподходящия според нея мъж. Това продължи дълго време, както всичко останало, психическата туртура върху дъщерята и зетя беше денонощна и непрекъсната, докато след една година отново не се върна същото състояние. В крайна сметка майката беше решила да използва целия си финансов ресурс, само за да ги раздели, но самата тя и нейния живот не бе от най-спокойните.Но вместо да помогне, навреди на своята дъщеря, а психиката й рухна. Родителите често пъти се ровят и бъркат в живота на децата си, къде основателно, къде не. Но когато се случват най-лошите неща с децата им, обвиняват всичко Божественно и незримо, а и често обвиняват, че някой друг е направил магия на детето им, след като те вече надлежно са се погрижили да го направят, още преди това, за да им “помогнат”. Избора на съдба, както сме говорили в изминалите броеве е нещо лично, тоест всеки сам избира пътя и партньора си, може би ако не е за него, това трябва да е негово изпитание, с което той е избрал да се прероди и негова карма, която е натрупал в минал живот към някой свой партньор. Кармата може да се изчисти само с определени осъзнати действия и постъпки на човек, но всеки сам, без подобни енергийни намеси на родителите, които огромната си част убиват децата и то само заради желанието на родителите да доминират върху децата си. Ако мислите че трябва да променяте пътя на детето си, то не го правете по този начин, а като му дадете насоки и го оставите да поеме отговорността за своите съдбовни действия, от които ще получи определени мъдрости и опит, които ще му бъдат необходими за някое от следващите му прераждания. Винаги можете да се обърнете към някой консултант, който да ви даде адекватни насоки, поне за вашето поведение, ако е свързано именно с подобни неадекватни действия и желания за управление живота на най-близките ви, посредством енегрийни вмешателства и магии.
Не се поддавайте на емоциите си, особено ако те са вредни не само за вас, но и за вашите деца. Винаги питайте и се интересувайте, дали това което искате е правилно и дали не е нещо, което може да навреди на децата ви, има и други начини за справяне с проблемите. Помислете за здравето на децата си, а и за вашето, защото често пъти след това ще се окаже че съсипвате живота и на децата си и своя, гледайки безсилни от страни.

 

Всички статии включително и тази са обект на авторско право. Копирането, преписването на всяка статия, публикувана на сайта е строго забранено, без изричното и предварително писменно запитване и потвърждение към автора на статиите Роберто Методиев