Интервю във в.Телеграф от 3 януари 2017г.

Елизабет Методиева

-Здравей Роберто, каква година ни очаква?

Първо искам да пожелая на всички читатели на в.Телеграф, както и на почитателите и феновете на моята рубрика здраве, ползотворна нова 2017г., както и изобилие от емоции, които да напишат историята на пътя на живота на всеки, а именно- съдбата.

Годината е под знака на вибрация числото 10, което глобално, както за България, така и за целия свят е свързана с икономически и финансови промени. През преминаването в последния цикъл на годината на мъдростта и навлизането в годината на икономическа отговорност за целият свят ни очакват големи катаклизми и промени. Това което може да очакваме през годината в няколко направления са:
Сриване на някои световни валути, поява на нова световна валута, поява на нов световен лидер в лицето на Доналт Тръмп, който ще се разграничи от от случващото се на Запад – говоря за войните и ще засили вътрешната си валута.
Европа няма да може да се справи сама с нашествието от мигрантите, за това ще получи помощ от Русия и Китай от части,
колкото и странно да звучи това, поне за хората, които са наясно със световния ред в момента.
Германия ще отслабва като държава и като влияние върху държавите от съюза, ако там продължава да управлява Християндемократическата партия, а стабилният гръб на Щатите вече няма да съществува в този вид. На виновните за случващото се в Европа ще им бъде потърсена отговорност, а
краят на Ислямска държава наближава.

-Как ще се случат икономическите промени?

Ще излязат много истини за световни лидери и за начина, по който се управлява света. Точно това ще доведе до сриването на някои икономики и държави, а приемането на нова стабилна валута е нещо, което ще е наложително. Поне ще започне да се говори за нова валута, което би сринало световните борси и би направоло много мулти милиардери, просто едни милионери.
Гърция ще се опита отново да извие ръцете на Европа, с искането на помощ от Германия.
Южната ни съседка ще обяви, че вече й е невъзможно да се справя с изплащането на толкова огромни суми, така че е възможно да и бъде потърсено да се раздели с няколко свои острови.
НАТО ще изтегли от доста места в света свои бази, както и войници.
Настъпва нов световен ред, а годината е икономически тежка
заради въвеждането на нови начини за спестяване и икономическо спасение. Икономически стабилни могат да бъдат само три държави – Русия, Китай и САЩ, но всяка ще има свои начин и методи, с които да спаси своята икономика.

-А в България?

В България се очакват разследвания срещу политици, от прокуратурата и от Европа, конкретно към някои лица. А такива следствия и проверки и към днешна дата съществуват към някои политици, от страна на Европа. Отново ще има доста стачки през 2017 г., които могат да доведат до парламентарни избори. Слава Богу, хората се пробуждат!!! За България 2017 г. ще е успешна от гледна точка на икономическо развитие!
България ще сложи началото на държава с високо самочувствие и строго политическо и национално управление. България ще се обърне и към Русия от части, постепенно, тъй като е необходимо време да докажем приятелското си и топло отношение към нея, което е развалено чисто политически, но не и човешки.
Тук без да искам да стряскам когото и да е било, ще кажа че
още една банка ще бъде пред фалит,
което, за съжаление не е установено от стрес тестовете, които са правени скоро в нашите банки. Въпросът е дали ще спрат тези мафиотски игрички на определени личности. Това може да стане само ако хората се обединят около правата си.
Българинът не е единен, а това е проблем, но слава на Бога, пробужда се.
Може да очакваме леки земетресения, тъй като числото 1 е свързано със земята и небето, които си взаимодействат, но нищо сериозно няма да се случи.

-Кои са цветовете на годината?

Цветовете които могат да бъдат носени през 2017г., като цветовете на годината са свързани с цветовете, олицетворяващи земята и небето и връзката между тях- небесно синьо, което е свързано и с цвета на небето от поглед от земята през деня, цветовете на земята – кафяво, жълто, зелено, червено и да не пропуснем бялото, тъй като бялото е свързано с въздуха, които е една невидима, но жизненоважна връзка между хората, небето и земята. Също така всеки може да се сдобие с камък, носещ някои от тези цветове.

 

 

Всички статии включително и тази са обект на авторско право. Копирането, преписването на всяка статия, публикувана на сайта е строго забранено, без изричното и предварително писменно запитване и потвърждение към автора на статиите Роберто Методиев