Винаги когато до мен са се допитвали жени, които имат семейни проблеми, свързани с трети човек- любовница, опитваща се да раздели семейството, което е градено с години, съм се сблъсквал, не просто с любовници, а с вещици, която е способна дори да убие чрез енергийно вмешателство жената на откраднатия от нея мъж.

 

Този тип вещици са непобедими, тъй като те имат самочувствие на безсмъртни и непобедими, самочувствие без покритие, самочувствие дадено им от чуждият мъж, често объркан от някоя друга магия, често направена чрез така нареченото “захранване”, обикновено направена от ходжа. Това фалшиво усещане за непобедимост, винаги дава усещане за безнаказаност у любовницата, което тя претворява в безпричинна омраза към семейство и жена на чуждия мъж, което семейство не просто не познава, но не е и виждала. Да усещаш чуждото като свое, времето и съдбата, която можеш да променяш както си поискаш, да крадеш нечестно чуждото щастие. Всеки познава поне по една такава жена- вещица, но просто не знае че е такава. Всеки се е сблъсквал поне веднъж в живота си с жена, която е изпита от неподплатената злоба и омраза към чуждо семейство, само защото тя няма свое, а целта й е единствена- да открадне нещо, което не е нейно. Това правене на магии от любовницата може да продължи с години, а изпития мозък на откраднатият мъж не иска да приеме нищо за истинно, освен фалшивото си щастие и пясъчния път изграден от неговата любовница, обричащ го да потъне, не осъзнавайки истината за състоянието в което се намира. 

Жените с безнадеждно бъдеще, открили чужд принц, вярват че ще задържат мъж, който не е техен с помощта на магии и на някой, на който ще платят, естественно от парите на чуждия принц, за да си донесат незаслужени успехи с личният живот.
Разбира се, това ходене по всякакви врачки, баячки и ходжи е системно и едновременно, само за да се хване някоя от магиите. Когато любовницата види макар и малък резултат от магиите, тя се успокоява. Когато потърпевшата жена, чийто мъж е откраднат и ослепен, но не от любов, а от магии, започва да се усеща какво се случва, да анализира не естественото поведението на съпруга си, обикновено търси помощ от някой баяч, гледач или човек, определящ себе си като такъв, който може да помогне.
Докато тя разваля магиите и освобождава своя мъж от обладаване, той започва да проглежда и да има друго отношение към своето семейство. През това време, любовницата забелязва че нещо не е както трябва и отново търси някой, който да й спретне магия. Както вече казах, повечето пъти тези магии се правят със захранване, което представлява четене на заклинания върху цикъла на жената, която иска да направи магията. Често пъти тези захранвания са доста опасни за мъжете, тъй като след тях не закъсняват и здравословните проблеми, които най-често са свързани с потентност, затлачване на черен дроб и дебело черво. Мъжете които са обладани от тези сили нямат и спокоен сън, а често започват да посягат към алкохола. Проблемите стават все повече и повече, а жената, чието семейство е разбито, започва да се чувства безсилна, тъй като не знае какво да направи, за да спаси семейството, което до скоро е било за пример. И така започва ходене по мъките за всяка една от страните, а мъжът бива раздърпван като парцал между доброто и злото, с постоянното правене и разваляне на магии, което няма край, жената опитваща се да помогне на мъжът си, започва да таи малка, но постепенна злоба в себе си, защото се чувства излъгана и безсилна, а любовницата неудовлетворена от резултата на магиите, които е правила.
Често пъти се сблъсквам и с единият тип жени- такива, които искат да запазят семейството си и онези другите, способни да платят дори и с онова, което нямат, само за да получат чуждото, което са решили, че е тяхна собственост. Разбира се, винаги можеш да достигнеш до консенсус с пострадала жена и нейното семейство, но никога не можеш да убедиш озлобената любовница, че е вещица, която няма да постигне нищо полезно, за нито една от страните. Успеха при работа с обладани и захранени мъже се крие не само в развалянето на магии, което по някога може да продължи и по дълго, зависи от състоянието на потърпевшия, но и в броя на защитите които се изготвят. Има и други важни компоненти, свързани с отношенията и превъзпитанието на определена семейна връзка, а когато тя е съдбовна и кармична, тогава има смисъл човек да се бори, защото в много ситуации, освен разбитото семейство, обладаният мъж, остава болка и горчивина, способна да унищожи психиката на жената, която не е успяла да запази своето семейство. Има ситуации, в които просто е било писано двама човека да се разделят, а ако това е било предначертано съдбовно и кармично, то по-добре е да свърши бързо, от колкото ходенето по мъчителни стъпки да продължава с години. А често пъти любовницата се превръща в същата жертва, в която е превърнала едно цяло семейство, като отговор на съдбата към собствената й непобедимост и нахалство, но с още по-голяма сила, за да намери отговора на своята посредственост и възпитание.

 

Всички статии включително и тази са обект на авторско право. Копирането, преписването на всяка статия, публикувана на сайта е строго забранено, без изричното и предварително писменно запитване и потвърждение към автора на статиите Роберто Методиев