Денят на изборите е носител на напрежение

 

 

Деня на изборите 26.03.2017г.

 

Денят на изборите – 26 март 2017г., е носител на напрежение от съдбовна и от кармична гледна точка. Интересен е и факта, че както от съдбовна, така и кармична гледна точка и анализ, деня на изборите е носител на вибрация на числото четири.

Съдбовната вибрация на деня е четири, но и кармичната вибрация на деня, също е четири. От една страна вибрация на числото четири е нестабилна, но когато става въпрос за човешки качества характер, тъй като вибрация на числото четири в някои случаи, но не винаги е носител на лоши човешки качества, пренесени от минало прераждане. Когато се отнася за събития от общ характер, важен за обществото, природата и политика, но и за отделни личности, вибрация на числото четири може да се разглежда както конкретно, като самостоятелна вибрация, така и като не редуцирана вибрация- двойна. Сбора на вибрация на числото четири в деня на изборите – съдбовна и кармична, както споменах, и двете са носител на вибрация четири.

 

*Образуване на вибрация на числото четири от съдбовно и кармично значение и на какво е носител в деня на изборите

 

Вибрация на числото четири се образува от числото тринадесет, което може да разгледаме като самостоятелна вибрация, така и като редуцирана, заради пълнотата на информацията, която се установява при пътя и начина, по който е получена вибрацията.

 

*Вибрация на числото 1 в деня на изборите

Числото едно, от цялото тринадесет е носител на ново начало, но е и число, което идва след нулата, която нула сама по себе си се свързва със създателя на всичко около нас, на цялата природа, вселена. Освен с ново начало, което носи вибрация на числото едно, то е свързано и с отговорности отнасящи се към две направления- предварително дадени обещания към себе си, обещания за реформи към обществото. Поради сбора на вибрация четири, числото едно не съществува като самостоятелна вибрация в самия ден, а само като част от двойна вибрация- тринадесет ( 1+3=4), но съществува във вибрация на 2017г., която образува вибрация на числото десет или едно. Вибрация на числото десет е свързана с икономически просперитет, градивна международна и отговорна политика, що се отнася до хора които управляват обществото и интересите му.

Но да се върнем на изборния ден. Вибрация на числото едно е прикрита зад вибрация на числото четири, а това носи енергия на задкулисия, които могат да бъдат свързани с  лъжливи обещания и манипулации, само за достигане до успеха на единицата, а именно- да бъдеш първи, в както в самия изборен ден, така и на балотаж. Сериозност и обещания, предложени от новоназначени лица, но в стари партии, нетипична за някои от участващите на изборите партии, могат да донесат недоволство и фалшиви сигнали, които обаче бързо ще бъдат разпознати от избирателите, заради прикритата вибрация на числото едно, която не позволява дълги и безкрайни манипулации. Във вибрация на числото едно, както от съдбовна, кармична, така и от получена обща вибрация на година 2017, в която се намираме, а тя самата е носител на вибрация десет или едно, след редуциране, се появяват нови лидери, готови да преминат през всичко, за да защитят група хора или обществото като цяло, но е свързана и с отговорност към себе си. В случая вибрацията на числата десет и едно не могат да бъдат разглеждани като самостоятелни вибрации, тъй като става въпрос за конкретен ден и събитие, освен в случая на тълкуване на обща вибрация, свързана със сбора на вибрацията на годината.

*Вибрация на месец март

Вибрацията на месеца в който ще се проведат изборите е под вибрация на числото три, което допълва и напълно формира предстоящите ситуации, произтичащи от вибрация три.

Вибрация на числото три от числото тринадесет е свързана с диалог, психология на общуването, но и добра манипулация. Числото три в кармичната номерология е носител и на фалш и измама, що се отнася до човешки взаимоотношения, но и на политически изявления и обещания, които могат да се тълкуват като популизъм, нещо което вече е било обещано, но не е изпълнено. Вибрацията на тройката се крие зад четворката, но е след единицата ( 1+3=4), което само по себе си е предпоставка за манипулиране, но чрез системи и устройства за гласуване, тъй като вибрация на числото едно или десет е свързана с технологии с системи, измислени и управлявани от хора, но заради последващата я тройката от числото тринадесет, може да очакваме манипулация или опит за хвърляне на вина, във връзка с честността на изборите, поради някаква компютърна система. Тоест- добре може да се прикрие или да се хвърлят обвинения, заради съществуване или не на електронно гласуване. И в двата случа- без значение дали електронното гласуване ще бъде факт или отменено във времето, проблем и опорочаване ще може да се види, заради комбинацията на вибрациите едно и три.

*Вибрация на числото 3 в деня на изборите

Вибрацията на числото три носи неудовлетворение у обществото, както в социалната сфера, така и в сферата на закона, но и обединение, което може да донесе след себе си групови струпвания на много хора на едно място, а именно стачки. Стачки във вибрация на числото три могат да продължат дълго и да бъдат подтикнати от различни групови интереси на обществото – с различни интереси, работа. Вибрация на числото три от общото тринадесет е свързана с отговорните хора в обществото, тези които се грижат за нашето здраве, защита, образование- лекарско съсловие, полицейско съсловие и учителско съсловие. Общия сбор, редуцираното тринадесет е носител и на вибрация на числото четири, което може да донесе всички напрегнати характеристики на числото едно и три, които образуват и вибрация на числото четири. Но от друга страна, могат да подтикнат и стабилизация и хармонизация, но в случай че има вибрация, която да ги омекоти, на пример вибрация на числото девет, през която преминахме през 2016г. , но това може да се случи трудно, освен ако новият водач не носи хармонична вибрация, която да се съчетава с вибрацията на деня на изборите и встъпването му на власт.

 

*Вибрация на числото 4 в деня на изборите

Балотажа на предсрочните парламентарни избори е във вибрация на числото четири, което означава активиране и борба за надмощие, но и евентуален обрат на изборите.

Що се отнася до групови събития, свързани с вибрация на числото четири, може да очакваме хаус, лъжи, измами, както и изобличаване на такива, но не само във вибрация на числото четири, но и във вибрациите, в последващите месеци след нея. Това е така, защото от една страна вибрация на числото четири позволява “строеж” на предварително добре обмислени системи за управление чрез манипулация, но само поради факта че вибрацията на числото четири не е получена единично, а след след редуциране на тринадесет, тъй като е двойна.

След така създалата се политическата ситуация у нас, във вибрация на числото девет, свързана с 2016г., а и след дълги обещания от страна на управляващи и опозиция, вибрация на числото четири в самия изборен ден е свързана и с представяне на нови лица, но не само като лица на нови партии, но и нови лица на стари партии, вече управлявали дълго време, което може да доведе до объркване у хората, а и падане на доверие в конкретна партия.

Тъй като вибрация четири означава и реформи, десните партии които носят подобно име и са борци за реформи, могат да претърпят провал. Тъй като значението на една вибрация в конкретика се предопределя от начина по който е получена, а за съжаление четири е получена от други две вибрации, които носят друг характер и значение, прикрити зад вибрация четири, а именно- вибрации едно и две.

Застъпването и представянето на нови лица не е удобно да се случва във вибрация на числото четири в конкретен ден на самата вибрация, още повече когато не е единична, а двойна вибрацията.Тъй като вибрацията няма да позволи дълго оставане на власт, а дори напротив- бърз срив, поради обещани бързи промени и реакции, които в четворката се случват, но доста бавно, заради стабилността и възможностите на закона предоставени от вибрацията управляваща закона, правото и нормите, а именно вибрация на числото десет. Четворката не търпи бързи промени, тя изисква прилежно, постепенно и подредено встъпване на закони и реформи в държавата.

От друга страна ние сме под знака на вибрация на числото едно, заради година 2017г., която носи промени, икономически просперитет и сила на човешката воля в управлението на маси хора, което ще позволи на Президента да изпъкне със своята функция като човек, който дори има по-силно влияние в обществото, от колкото новия Примиер, тъй като самият Президент е носител на вибрация, която му позволява промени, откритост и честност, но и възможност за ново начало.

 

Всички статии включително и тази са обект на авторско право. Копирането, преписването на всяка статия, публикувана на сайта е строго забранено, без изричното и предварително писменно запитване и потвърждение към автора на статиите Роберто Методиев