От началото на моята практика използвам восъка, като средство за премахване на негативни енергии. Също така восъкът може да бъде и помощно средство за снемане на информация, свързана с конкретни енергийни проблеми в тялото на човек.Има ли негативна енергия човекът у човека, на когото се извършва ритуала восъколеене- това е въпрос, на който отговор може да даде ритуала на восъколеене.

  • Видове восъколееве

В работата ми с восък използвам два типа восъколеене- стандартен с чист пчелен восък и ангелско восъколеене с единадесет църковни свещи, при което свещите пеят, при наличие на негативна енергия. Звуците от свещите които се чуват от всеки, на когото се извършва ритуала на ангелско восъколеене, всъщност са негативните възелчета у човека, а единадесетте църковни свещи правят връзката на човека с неговата аура, душа и тяло. На всеки на когото се прави ангелско восъколеене, може да чуе звука на собствените си вибрации, а това понякога стряска безпричинно, тъй като звуците са в различни тонове, а подобни вибрации на звуците не може да се чуят всеки ден.

  • Ангелското восъколеене е моя лична практика, дадена ми в годините от моите духовни водачи.

Смело мога да кажа, че в България, а и целия свят, ангелското восъколеене е лично и само от самият мен практикувана. Ритуала сам по себе си е интересен на всички, тъй като както казах вече,  на първо място впечатлява звука, пеенето на свещите, което е нетипично, а и от друга страна образуването на родово и кармично дърво, което е показател за това дали човекът, на който се прави процедурата восъколеене има родово проклятие.Ритуала на най-старото и познато восъколеене се предава само на хора с определени лечебни и енергийни способности. Задължително е ритуала да се направи от проверен специалист, тъй като неправилната обработка на енергийните същности и полета, които са задръстили тялото, душата, съзнанието, подсъзнанието и аурата на човека, могат до доведът до обратен ефект от търсения. 

  • Кога се препоръчва восъколеенето

Също така восъкът върши добра работа и дава информация при – стрес, нервен срив или шок, натрупан страх и страхова невроза, замърсени чакри, заболявания и слаби места в организма. Восъкът е универсално и помощно средство за отчистване на всякакви стресови ситуации, както и се използва в комбинация с други ритуали при изчистване на магии, негативни енегрии и всякакви стресови състояния. Восъколеенето обаче, като самостоятелен ритуал не може да изчисти само по себе си магия, задължително се комбинира и с други ритуали, които е добре да бъдат съчетани с ритуали,които са в хармония с восъколеенето и за това е добре да се направи наистина от проверен специалист. Почти при 99% от хората с които работя използвам восъколеене, което се извършва при определен пост преди ритуала/но не във всички случаи /, тъй като при определени ситуации пост не се изисква.

  • Продължителност и начин за извършване на восъколеенето

Стандартната процедурата восъколеене с чист пчелен восък сама по себе си е кратка, като продължителноста и е между – 10 – 15мин., в присъствието на човек, а може и чрез снимка. Разлика няма, но все пак е добре човек да направи консултация със специалист дали има нужда от такъв тип процедура, тъй като доста често хората сами поставят въпроса за необходимоста от ритуала на восъколеене, без да са запознати със състоянието си. При процедурата не е добре да има други хора, освен човека на когото се прави восъколеене, тъй като ако има трети човек с по-сериозни проблеми, восъкът може да улуви и неговата негативна енергия, а при тази ситуация информацията от восъколеенето няма да е правилна, а и самото восъколеене успешно.

  • Необходим брой процедури

Препоръчително е да се направят между три и пет процедури восъколеене, но понякога са необходими и повече, в зависимост от случая на всеки човек.
Процедурите на восъколеене могат да се извършат и в един ден, тоест ако се правят три или пет процедури не е задължително посещението на човек да е три или пет пъти. В някои случаи е необходимо да се разделят в различни дни, ако процедурите са повече от пет. До сега практиката ми показва, че за моментален резултат на восъколеенето, процедурите е добре да се извършат в един ден. Восъколеене може да се извърши върху един и същи човек, дори година или две след първите процедури.Няма конкретна формула,но резултатите винаги са моментални.

  • Защита чрез ритуала на восъколеене

Чрез восъколеене може (а и е препоръчително от мен към всеки, решил да направи тези процедури), астрална защита и защита от уроки, негативни енергии, магии, проклятия, завист и лоши очи. Винаги се прави с последния восък от необходимите и препоръчани процедури защита, която се поставя на определено място в дома на човека, върху когото е извършен ритуала.

  • Странични ефекти

Много често след като се извърши ритуала восъколеене, се наблюдава сънливост при човека, с когото е работено. В други ситуации се забелязва силна раздразнителност и нервност, тъй като ако човекът е бил замърсен и дълго време е носил този негатив със себе си, той е свикнал с неговото въздействие и моменталното разрушаване след ритуала води неосъзнато напражение.

  • Восъколеене или леене на олово (по-познато като куршум)

От практиката ми и работата със стотици хора съм се сблъсквал с най-различни случаи. Повечето хора, които търсят  извършване на ритуала на восъколеене, споделят че преди това са правили леене на олово, но не са получили почти никакви, а в повечето случаи никакви резултати и облекчение. След восъколеене всеки споделя колко в пъти по-силен е ритуала на восъколеенето, от колкото леенето на куршум, което само по себе си не е някакъв духовен ритуал. Ако търсите помощ от специалист, то добре е той да лее восък, а не куршум.Кристалната решетка на восъка е доста по- лесна за обработка и кодиране на информация от специалиста, от колкото куршума, при който резултати се постигат бавно, а в доста случаи и никакви.

 

 

 

 

Всички статии включително и тази са обект на авторско право. Копирането, преписването на всяка статия, публикувана на сайта е строго забранено, без изричното и предварително писменно запитване и потвърждение към автора на статиите Роберто Методиев