Добре дошли в Света на кармичната номерология.
Изключително съм горд, че днес мога да споделя с вас своите достижения и успехи в създаването и работата ми с метода на кармичната номерология. Професионализма означава едно- работа, а за професионализма говорят постиженията.Щастлив съм че благодарение на моите духовни водачи и опита през тези девет години съм успял да помогна именно чрез моите ясновидски способности и с кармичната номерология, с която работя в последните 4 години, а и която създадох лично аз.Разбира се моята работа е основно енергийна и точно това е разликата между кармичната номерология, която създадох аз и традиционната числова номерология. Работата на кармичната номерология е да накара числата да оживеят и вибрират, но само когато те се съчетаят със съдбата, кармата и името на човека. Числата оживяват и дават точни и конкретни отговори само по закона на взаимното привличане – човек – събитие, събитие-човек.

Разликата между традиционната и кармичната номерология, която аз получих и създадох от моите духовни водачи през годините е свързана точно с определени енергийни закони и индивидуални вибрационни кодове при съчетание между вибрациите на числата, а възможността за разрешаване на конкретни проблеми и казуси, посредством различното вибриране на числата за всеки човек, според мястото на което са построени в съдбовният кръст е тайната на кармичната номерология.
Кармичната номерология изследва и работи с индивида, посредством числата, а не с числата, посредственно за индивида.Казвам посредственно, защото посредственното тълкуване на числа, просто като едни числа, може да намерите в много книги за номерология написани и тълкувани така, че все едно числата са по-важни от индивида, а значението им задължително е едно и също за всеки човек, без значение че има милиарди носещи същото число.Посредственното тълкуванена числата е отживелица, а тълкуващите, които си купуват способности в разни измисленни курсове стават все повече и повече.Приноса в един метод, наука или учение е уникалността на човешкото същество, а постиженията са пътят към развиващия се нов свят.

Кармична нумерология и как всяко число вибрира различно за всеки човек

Може ли числата да предопределят пътя и кармата в живота ни? Може ли числата да отговарят за характера, лошите и добри периоди в живота ни?
Отговорът е да.Колкото и странно да е,числата имат особено влияние върху живота ни-пътя, които наричаме съдба и кармата, отговорни за която сме само ние самите и нашите минали грешки, с които идваме от минал живот. Всяко число може да означава нещо различно за всеки отделен човек, тъй като име особено голямо значение как и къде са подредени числата.Числата показват силните и слабите черти на човека, като на тази база се изработва индивидуален анализ и кармична карта и съвет на базата на същата към какво трябва да се насочи човек, къде и в коя професия е най-добър, къде е сгрешил, как да избегне бъдещи грешки.На базата на тези изчисления се изготвят и  съвместимости в характера на двама човека,конкретни действия при двойки и  семейства – за сключване на брак,закупуване на дом, подписване на документи.Допитването на собственици на големи компании и фирми, както и на доста политици, успели българи в чужбина, доказва доверието и професионализма, както и точноста на метода кармична номерология.Изобилието от информацията която може да получи човек от вибрациите на числата е голямо, но разкодирането на информацията  е свързано с притежаването на по-специални  способности.Необходими данни за изработване на характеристиката – първо име, дата, месец и година на раждане.
Изготвяне на пълна числова характеристика за един човек – 70,00лв.
Времето за изработване и получаване на характеристиката е 15 дни от датата на поръчка и потвърждение със заплащане . Характеристиката се получава на посочен  и-мейл или Български пощи на адрес.За объркани имена и дати на раждане Роберто Методиев не носи отговорност.Преизчислението на характеристика се заплаща допълнително в пълен размер.