Консултирай се Роберто Методиев онлайн
Ако си в чужбина или не можеш да посетиш Роберто Методиев във физическият му офис, направи го във виртуалния, чрез скайп връзка, скайп профил- „office.roberto“.
Консултацията е с продължителност 60мин., и включва пълен анализ (характеристика) за един човек. Ако желаете да зададете въпрос допълнително за друг човек, е необходимо да предоставите малко име, дата месец и година на раждане, както и актуална снимка.Всяка допълнителна консултация за друг човек и свързани въпроси с него се заплаща 20лв. допълнително към цената на основната консултация. Примерно ако освен за Вас, задавате въпроси за друг човек е необходимо да заплатите основната консултация 70лв., както и допълнително още 20лв., за допълнителното консултиране за втори човек.Всяка следваща консултация, въпрос и анализ за човек различен от Вас, се заплаща по 20лв.

Заявяване на онлайн консултация можете да направите чрез:
-office@roberto-metodiev.com- изпращате запитване по имейл, както и данните ви, необходими за консултацията
-Завете онлайн консултация чрез скай: office.roberto
-Завете онлайн консултация на тел.0895 42 43 71

Можете да направите плащане по следните начини:
– ePAY (ИзиПЕЙ)
-банкова трансакция

-PAYPAL

 

Консултация

 

КИН КОД за заплащане чрез системата на ePAY, в каси на ИзиПЕЙ– 0362833347, а основанието за превода– консултация, 70лв.
-Банка ДСК, BG87STSA93000022506598, Роял Консулт Р ЕООД, а основанието за превода- консултация, 70лв.

Общи условия за онлайн консултация

Съгласно общите условия на сайта www.roberto-metodiev.com, след заплащане на таксата за онлайн консултация, Вие се съгласявате да получите онлайн консултацията в първия определен, свободен час за онлайн консултация. След заплащането на консултацията Вие сключвате неформален договор за онлайн консултация и се съгласявате с общите условия, като отказ от онлайн консултацията и възтановяване на заплатената такса за нея, преди или след извършване на онлайн консултацията не могат да бъдат потърсени, освен в случаи на форсмажорни обстоятелсва.Вие се съгласявате на отказ от всякакви бъдещи претенции, свързани с онлайн консултацията, заплатените такси, както Вашето психическо и физическо здраве. Вие се съгласявате да не разпространявате каквато и да е била информация, свързана с Вас или трети лица, станала Ви ясна по време на онлайн консултацията. Сайта си запазва право да променя общите условия по всяко време. Тел.за информация- 0895/42 43 71