За мен

logo_glow2

Автобиография

Роден на 30 април 1990 г. в гр. Перник. Завършва Националното музикално училище „Любомир Пипков”, с профил народно пеене и пиано. Едва на 18 г. се записва на участие в предаването „Ясновидци” по БТВ и достига до финала. 12297770_1143477772330820_742195277_oУчастник е и в редица реалити формати, сред които „Лига на познавачите” и „Мистични истории”, където на база на своите способности разкрива тайнствени и мистични загадки.

За себе си той споделя, че е роден с ясновидски способности, тъй като ги открива, когато е многомалък, но дълго време го е страх да признае за това на себе си и на близките си. От 2009г. и до днес, Роберто е помогнал на стотици хиляди, както от България, така и на хора от чужбина. 

През 2011 г. издава първата си авторска книга със заглавие „Моите срещи с отвъдното”, която събира в себе си истински истории на хора, докоснали се до дарбата на Роберто, както и съвети и статии за негативните енергии, прогнози за България и рецепти за здравето. Книгата е настолен наръчник за хиляди българи.

Отново през същата година, когато е на 21 години Роберто създава списанието „Ясновидци и лечители”. Автор е на много статии, свързани с окултното и мистичното в най-големите сайтове,вестници и списания.От 29 април 2016г., Роберто има своя авторска статия в най-четения български ежедневник, вестник Телеграф.

Славата му се прочува и в Украйна и Русия, от където получава покана за участие в украйнското реалити предаване „Битва екстрасенсов”, но отказва и малко по-късно решава да приеме поканата на Иван и Андрей за участие в телевизионния формат – „Лига на познавачите” по Нова ТВ.

Консултант е на едно от най-гледаните руски предавания, свързани с мистичното и окултното – Мистични истории, за което бе поканен от Нова телевизия през 2015 г., която излъчи четири епизода от популярното предаване. Това затвърди професионализма и компетентността му на ясновидец и един от най-добрите консултанти в България , що се отнася до окултното.Роберто е и автор на метода кармична номерология, който за сега се използва само от него. В този ред на мисли той е единственният кармичен номеролог в света. Кармичната номерология работи с идентичността и личността на човека, посредством числата, а не с числата, като обикновенни цифри, както в стандартната номерология.

Роберто Методиев е консултант на едни от най-известните и богати българи. Работи с полицията по разкриването на едни от най-известните криминални случаи. Роберто е чест гост на множество телевизионни предавания.

Днес Роберто има зад гърба си стотици променени съдби и спасени животи, но не иска да спре до тук. Новото предизвикателство, което си поставя е организирането на духовни семинари за положително мислене и щастлив живот. Организирането на уебинари, семинари, здравословен начин на живот и хранене, както и фондация за деца с увреждания и закрила на животни са само част от проектите и личната кауза на Роберто, поставени за цел през 2016г. До края на 2016г. Роберто подготвя два проекта, които ще сложат началото на една нова ера в езотеричните практики.